Valorant First Strike şampiyonasına katılacak takımlar belirlendi. TSM, FaZe Clan, T1, Immortals, Team Envy, 100 Thieves, Sentinels ve Renegades Valorant First Strike Şampiyonasına katılacak. Bu turnuvanın ödül havuzu ise 100.000 $ olarak belirlendi. Bu şampiyona NA’deki en iyi takımı belirleyecek.
Line em' up, gun em' down.
Skadoodle (@ska) with the 3 piece.
–
Matchup:@T1 🆚 @Cloud9 Blue
Watch:https://t.co/XSIVQN9A23
–@PlayVALORANT | #FirstStrike pic.twitter.com/tMlwqSvA3A
— UMG Gaming (@UMGGaming) November 21, 2020
UMG Kapalı Elemeleri yarın sıralama için yarışan takımlarla devam ediyor. FaZe, T1 ile Immortals TSM ile karşılaşacak. Her iki maçın galipleri, son dörde kimin ilk sıraya gireceğini belirleyecek.
T1’in gelecek vaat eden kadrosu, grup aşamasında Dignitas, Immortals ve Cloud9 takımını geride bıraktı ve seride yoluna devam etti. FaZe’nin yolu biraz daha zordu. TSM ile oynanan maçı kaybeten Faze, kaybedenler grubuna yerleşti. Kaybedenler grubunda Gen.G’yi yenerek kaybedenler grubundan çıktı.
First Strike Şampiyonası 3 Aralık’ta başlıyor.
Valorant First Strike Şampiyonasına Katılacak Takımlar Belirlendi önce Gamerbase bağlantısında yayınlandı.