PUBG Son Görülme Kapatma Nasıl Yapılır?

0
(0)

PUBG son görülme kapatma, birçok oyuncunun nasıl yapıldığını merak ettiği konulardan biridir. Oyunda arkadaşlar birbirinin son görülmesini görürler. Arkadaşlarına dahi son görülmesini göstermek istemeyenler harıl harıl bunu nasıl yapabileceklerini araştırıyorlar. 

Son görülme sayesinde arkadaşlar birbirlerinin oyuna en son ne zaman girdiklerini öğrenebiliyorlar. Böylece oyun daveti atarken ve mesaj yazarken bu bilgiye göre hareket ediyorlar. Gizemini korumak isteyen bazı oyuncular ise son görülme bilgilerini paylaşmak istemiyor. Bu yazımızda PUBG son görülme kapatma nasıl yapılır açıklayacağız.

PUBG Son Görülme Kapatma

Son görülme kapatma, genellikle mesajlaşma uygulamalarında kullanılan bir özelliktir. PUBG Mobile’de de bulunan bu özellik oyuncuların en son oyuna girdiği zamanı gösterirler. Oyuna kaç dakika, saat veya gün önce gördüğü arkadaşları tarafından görülür. Son görülmeye bakmak için sol tarafta yer alan arkadaşlar kısmına tıklamak yeterlidir. Burada tüm arkadaşların son görülmeleri yer alır.

PUBG son görülme kapatma işlemi yoktur. Oyunda son görülmenizi gizleyemezsiniz. Bu özellik birtakım oyuncular tarafından çok fazla istense de Tencent Games’in yakın zamanda böyle bir özellik ekleme düşüncesi yoktur. Kısacası, son görülmenizi gizleyemezsiniz, tüm arkadaşlarınız oyuna en son ne zaman girdiğinizi görür.

Eğer son görülmenizi görmesini istemediğiniz birileri varsa o kişileri arkadaşlıktan çıkarabilirsiniz. Arkadaşlıktan çıkardığınızda her an son görülmenize bakamazlar. Son görülme kapatma özelliği olmadığı için böyle bir çözüme başvurabilirsiniz.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Hakkında esgec.com

Check Also

Cyberpunk 2077 En iyi Modlar

0 (0) Bir milyon anlık oyuncuya ulaşan Cyberpunk 2077 için modlar yapılmaya başlandı. Oyun keyfinizi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir